Rundvlees

Limousin:

Wij verkopen vrouwelijk rundvlees van het Franse Limousin ras, het topras wat zijn oorsprong vindt in de Franse natuur. De runderen groeien diervriendelijk en BSE-vrij op in een prachtig natuurgebied dat niet is aangetast door verkeer, industrie of andere milieu verontreinigde activiteiten. Groeihormonen en preventieve medicijnen zijn niet
toegestaan. Het resultaat: een veilig en lekker stukje rundvlees. Ons kalfsvlees is afkomstig van scharrelkalveren uit Frankrijk en Nederland. Zowel de France Limousin kalveren als de Nederlandse groepskalveren worden door hun moeder gezoogd.
Net zo belangrijk als de oorsprong is de be- en verwerking van ons rundvlees; zo vinden wij het heel belangrijk om ons rundvlees, na binnenkomst de tijd te geven om te rijpen. Dit komt de smaak en malsheid ten goede. Ons rundvlees is dan ook van nature mals en hoeft niet mechanisch vermalst te worden, waardoor de natuurlijke structuur en bite behouden blijven.

 

U.S.A. Prime Beef

Sinds zomer 2009 voeren wij ook de originele Amerikaanse Prime Beef Ribeye Steaks en Picanha/staartstuk in ons assortiment; 100% natuurlijk, hormoonvrij en prachtig dooraderd supermals vlees van het Black Angus ras. Een werkelijke smaaksensatie! Dit vlees wordt gemiddeld 2 maanden gerijpt! Deze Ribeyes kunnen gebakken of gegrilld worden, maar komen op de barbecue het allerbest tot hun recht.

Natuurvlees is lekker. Je weet dat het afkomstig is van dieren die het goed hebben gehad. Ze hebben alle ruimte, meer licht en meer rust. Zo geniet je meer van je vlees. Maak daarom net als wij ook deze bewuste keuze.